Geniet met gezondheid

Landgoedwinkel

In onze winkel op Landgoed verkopen wij allerlei eigengemaakte, en op eigen terrein verbouwde, streekproducten zoals appelmoes, jam, honing, noten maar ook fruit van eigen land zoals aardbeien appels en peren. In samenwerking met meerdere lokale partijen proberen we een mooi assortiment aan te bieden. Komt gerust eens langs om te kijken in onze winkel. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar vvdz@zwanenhof.com

  • Zwanenhof
  • Zwanenhof
  • Zwanenhof
  • Zwanenhof

GEZOND ZIJN IS HET BELANGRIJKST

De moestuin, gezonde sportkantine en Zwanenhof houten groente & fruitboxen

De moestuin In onze moestuin vindt u een breed aanbod op het gebied van groente en fruit. Net zoals vroeger wordt geprobeerd om deze moestuin een belangrijk onderdeel te maken van de zelfvoorzienende gedachte van Landgoed de Zwanenhof. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar vvdz@zwanenhof.com.

Gezonde sportkantine Sinds 2023 is Landgoed de Zwanenhof ook partij voor het leveren van fruitboxen voor in de kantines van sportverenigingen om de jeugd positief te beïnvloeden om fitter en vitaler te worden. Elk weekend waarin gesport wordt, worden er fruitboxen geleverd aan sportverenigingen. Nieuwe initiatieven, zoals het maken van smoothies en fruitbekers op Landgoed de Zwanenhof om te leveren aan de gezonde kantines, zijn in de maak. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar vvdz@zwanenhof.com.

Zwanenhof houten groente & fruitboxen Stichting Vrienden van de Zwanenhof heeft ook boxen ontwikkeld waarbij particulieren en bedrijven fruit en groente kunnen aanschaffen die in deze boxen aangeleverd worden. Hier hebben we speciale arrangementen voor. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar vvdz@zwanenhof.com.

Zwanenhof

GEZONDE SOCIALE OMGEVING

Sociale zingeving

Zingeving gaat om een gevoel van samenhang in je leven, het hebben van een doel, ergens bij horen en van betekenis zijn. Zingeving is het leiden van een leven dat voldoening geeft waarbij gezocht wordt naar een doel en betekenis. Hierbij spelen het belang van sociale relaties en persoonlijke ontwikkeling een grote rol. Kortom: het leven inrichten op een manier die bij iemands wensen past. Een onderdeel van onze pilaar Sociale Zingeving is, naast re-integratie, de dagbesteding; waar we zorg verlenen vanuit een groene en vriendelijke omgeving en bijdragen aan een sociale, creatieve en inclusieve samenleving! Dagbesteding bij Landgoed de Zwanenhof is gericht op deelnemers met een licht verstandelijke beperking en ouderen met dementie. We creëren een plek die zorgt voor een herkenbare dag-structuur op maat, zinvolle invulling van de dag en het vergroten van de zelfstandigheid, zodat iedereen kan meedoen in de samenleving en niemand aan de kant hoeft te staan. Dit alles doen we samen met professionele begeleiders die onder verschillende functiehuizen met de deelnemers werken. De functiehuizen:

Zwanenhof

Met de uiteenlopende activiteiten in de verschillende functiehuizen willen we mensen verbonden laten voelen. Verbonden met jezelf, de mensen om je heen en de prachtige natuur rondom Landgoed de Zwanenhof. Mensen verbinden en mensen zo lang mogelijk mee laten doen in de maatschappij. De mens doet ertoe, mensen dat zo lang mogelijk laten voelen is essentieel….

Maarten Overeem

Innovatie in de zorg is zijn grootste passie en droom

Ronald is een topper in het bij elkaar brengen van de juiste mensen op de juiste tijd. Zo creëert hij kansen voor de mensen om hem heen en voor de zorg. Innovatie in de zorg is zijn grootste passie en droom.


Maarten Overeem