ONTHAASTEN

Speciaal voor Zorgmedewerkers

Alle zorgmedewerkers in Nederland mogen één of meerdere dagen komen onthaasten op Landgoed De Zwanenhof. Even geen werkdruk en stress maar tijd om tot rust te komen. Zo willen wij voorkomen dat jij als zorgmedewerker uitvalt of uitstroomt. Ben jij een zorgmedewerker en wil je gebruikmaken van dit speciale aanbod? Meld je dan hier aan. Heb je meer informatie nodig of zit je nog met vragen? Stel hier dan je vragen over het onthaasten.

JE HOEFT NIETS, ALLES KAN

Activiteiten en omgeving

Kom jij één of meerdere dagen onthaasten op ons landgoed? Er is van alles te beleven op en rondom ons landgoed. Zo kun je prachtige wandelingen maken in de natuurrijke omgeving van de Zwanenhof. Een populaire wandeling die wij kunnen aanbevelen is het kloosterpad. Ook kun je prachtig fietsen in de omgeving. Daarnaast zijn er activiteiten de je op voorhand van je verblijf kunt inplannen zoals yoga, meditatie, schilderen, tuinieren of een rondleiding door ons historische gebouw. Ook zijn er activiteiten te boeken tegen een kleine toeslag zoals onder andere een massage, schoonheidsbehandeling of een systemische opstelling. Toch liever een boek lezen in de zon en helemaal niets doen? Dat kan ook. Bij ons hoef jij als zorgmedewerker echt even helemaal niets te doen.

Zwanenhof

VERBLIJF

Historisch Landgoed de Zwanenhof

Ben jij een zorgmedewerker en wil je gebruikmaken van dit speciale aanbod? Meld je dan aan via deze link. Verblijf is voor alle zorgmedewerkers gratis. Kies een datum, duur van je verblijf, de activiteiten en neem eens echt even tijd voor jezelf. De Zwanenhof in Zenderen heeft een totale oppervlakte van 6200m2, met tientallen kamers, behandelkamers en zelfs appartementen. Er komen restaurant en terrassen rondom het huis. Om te ontmoeten, elkaar op te zoeken en gezelschap te houden. Zowel binnen als buiten. Ook mensen die een dagje erop uit zijn, zijn welkom op de horeca-plekken. Er is een veel ruimte rondom het complex voor onze ‘Beweeg en Beleeftuin’; voor ontspanning, sporten, herstellen, onderwijs en om zorg te verbinden.

Maarten Overeem

Innovatie in de zorg is zijn grootste passie en droom

Ronald is een topper in het bij elkaar brengen van de juiste mensen op de juiste tijd. Zo creëert hij kansen voor de mensen om hem heen en voor de zorg. Innovatie in de zorg is zijn grootste passie en droom.


Maarten Overeem