Iedereen is welkom

De vergaderzalen

Naast de 7 conferentiezalen en een multifunctioneel kapel is er ook een tuinzaal met terras en uitzicht op de kloostertuin. Hier kun je genieten van een heerlijk kopje koffie, lunch of dinner. De vergaderzalen worden aangeboden inclusief koffie, thee en water, uitstekende WiFi, beamer en flip-over. Optioneel kunt u door ons ook frisdrank, lunch, dinner of borrel laten verzorgen. 

In en om het huis zijn alle faciliteiten aanwezig om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Zwanenhof

De Kapel

Dit is met trots ons meest bijzondere “zaal”. Door een eigen ingang loop je zo de kapel binnen. Deze zaal beschikt niet alleen over de standaard benodigdheden voor je event maar beschikt ook over een fantastische geluidsinstallatie. In de Kapel kunnen boven zo’n 20 personen en beneden is er plek voor 80 personen.

Zwanenhof

De Angeluszaal

Dit is één van onze grootste zalen met een eigen terras en eventueel een eigen doorgang naar onze kapel. De Angeluszaal is geschikt voor 20 tot 70 personen.

Zwanenhof

Refter Zaal

Deze zaal bestaat uit 2 zalen met een scheidingswand. Je kunt beide zalen apart huren of één van de twee. Wanneer je de zalen combineert wordt dit onze grootste zaal met ruimte voor 100 man. Dit ligt natuurlijk aan de opstelling die gewenst is.

Zwanenhof

Retraitezaal

De Retraitezaal heeft een mooi uitzicht over de kruidentuin en ligt tegenover onze tuinzaal. Er is ruimte voor 15 - 30 personen.

Zwanenhof

Scala Zaal

Aan het Noorden van het oude klooster zit de scala zaal. In deze ruimte is er plaats voor 15 - 30 personen.

Maarten Overeem

Innovatie in de zorg is zijn grootste passie en droom

Ronald is een topper in het bij elkaar brengen van de juiste mensen op de juiste tijd. Zo creëert hij kansen voor de mensen om hem heen en voor de zorg. Innovatie in de zorg is zijn grootste passie en droom.


Maarten Overeem