Deelt u onze mening dat de zorg in Nederland beter, socialer en menselijker kan?

Dan kunt u daaraan bijdragen door een certificaat te kopen van Zwanenhof Heldere Zorg B.V.  ‘Zwanenhof’ waarmee u voor een stukje eigenaar wordt van Landgoed de Zwanenhof en zo de Zwanenhof financieel krachtig genoeg maakt om haar zorgconcepten te realiseren.

Herkent u dat ook:

Dat u een dochter, een oom, een nichtje of een buurman heeft die worstelt met hoe we de zorg momenteel organiseren? Misschien gaat het over de jeugdzorg, de lange wachtlijsten, of de uitdagingen in de ouderenzorg. Het zijn deze persoonlijke verhalen die ons raken en ons doen beseffen dat er verandering nodig is. We zijn nu niet in staat om voldoende te helpen.

In de media, vanuit de politiek, vanuit verschillende zorgverzekeraars en bestuurders in de zorg worden dagelijks de problemen in de zorg breed uitgemeten. Het gaat onder andere over personeelstekorten, de enorme kosten en de toegankelijkheid die onder druk staat en dan met name de uitdagingen rondom de zorg voor ouderen, jeugd en dementerenden. Dit komt voort uit de manier waarop we het systeem hebben vormgegeven: de mens staat niet centraal, maar is verzand in financiële belangen, schotten en het repareren van wat ziek is. Hierdoor ligt de nadruk niet op kwaliteit van zorg en toegankelijkheid: het menselijke aspect gaat verloren. De Zwanenhof wil niet langer wachten op de broodnodige veranderingen. Daarom hebben we besloten om zelf actie te ondernemen.

 • Mens centraal: De oplossing begint met de mens en zijn hulpvraag centraal te stellen door te vragen: "Hoe kunnen we helpen?".

 • Integrale zorg: Beantwoorden van deze hulpvraag met de juiste zorg, het juiste personeel, de juiste dagbesteding en de juiste plek.

 • Sociale benadering: Een socialere en menselijkere benadering, gericht op wat iemand nog wel kan doen.

 • Krachtige gemeenschap: De Zwanenhof biedt het juiste aanbod, personeel en omgeving, en vormt een krachtige gemeenschap middenin de samenleving.

 • Concrete doelen: het oplossen van de verkeerde bedden problematiek, het tegengaan van perverse verdienmodellen in de zorg, en het toevoegen van gezondheid met domotica.

 • Doelgroepen: Focus op ondersteuning voor mensen met dementie en hun partner, mensen met een licht verstandelijke beperking, en revaliderende mensen.

Bij de Zwanenhof laten we zien dat zorg echt anders kan. We willen bewijzen dat het huidige zorgstelsel daadwerkelijk kan transformeren. De Zwanenhof, al een eeuw lang een begrip, realiseert nu vanuit het noaberschap een prachtig Samenhuis waar de mens in balans is. Op Landgoed De Zwanenhof staat de mens centraal, niet de commercie. Gezondheidszorg mag geen verdienmodel zijn; iedereen verdient het om geholpen te worden op een manier die bij hem of haar past. Wij streven naar een ingrijpende verandering binnen het zorgstelsel, gebaseerd op gezond verstand en een groter bewustzijn. Samen bouwen we aan een toekomst waar menselijke waardigheid en zorg voorop staan.

De Zwanenhof teruggeven...

Vandaag de dag staan we op het punt om een volgende belangrijke stap te zetten in het realiseren van onze visie. Wat is er immers beter dan het eigendom van deze prachtige plek terug te geven aan de mensen die er deel van willen uitmaken. Daarom zijn we verheugd om nu de mogelijkheid te bieden om certificaten van aandelen te verwerven, waardoor u niet alleen investeert in het creëren van meer gezondheid, maar ook mede-eigenaar wordt van deze inspirerende plek.

Uw certificaat draagt rechtstreeks bij aan het realiseren van onze zorgconcepten en speelt een cruciale rol in het financieel versterken van De Zwanenhof, waardoor we onze missie kunnen vervullen. Het is belangrijk om te benadrukken dat de rentekosten voor gebouwen zoals De Zwanenhof buitengewoon hoog zijn, soms zelfs tot 10%, wat aanzienlijk hoger is dan de reguliere rentepercentages voor particulieren. Uw investering komt niet alleen ten goede aan de zorg, maar helpt ook bij het dekken van deze financiële lasten. Door participaties te verkopen, kunnen we deze kosten aanzienlijk verlagen, waardoor er meer budget beschikbaar komt voor de zorg zelf. Op deze manier draagt uw bijdrage direct bij aan de mensen die onze hulp nodig hebben.

De Zwanenhof is de natuurlijke plek om de resultaten van onze aanpak te laten zien en een mooi initiatief op te zetten: de Zwanenhof voor elkaar, met elkaar. Van daaruit bouwen we aan een nieuw, zorgzaam Nederland, zodat uw dochter, oom, nichtje of buurman zorg zal ervaren waarbij de mens en diens hulpvraag echt centraal staan.

Samen kunnen we een gemeenschap vormen die het huidige zorgsysteem overstijgt. De Zwanenhof voor elkaar, met elkaar.

Doe mee!

Investeer in de missie van de Zwanenhof en word mede-eigenaar van deze prachtige plek waar de mens weer centraal staat.

Onze stemrechtloze certificaten bieden een mogelijkheid op winstuitkering en hebben nog andere voordelen. We nodigen u van harte uit om te investeren in deze unieke kans. Via onze Stichting Administratie Kantoor (STAK) kunt u deze certificaten met recht op winstuitkering verkrijgen.

Als stichting beheren wij 49% van de aandelen van Landgoed de Zwanenhof. We bieden investeerders de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de verwerving van certificaten, met een totale waarde van 6 miljoen euro. Er zijn 4.999 certificaten beschikbaar, elk voor €1.200 per stuk. Met deze kapitaalinjectie zullen we onze lopende financiering inlossen, wat ons in staat stelt niet alleen financiële stabiliteit te waarborgen door een lagere commerciële rente, maar ook groeimogelijkheden te verkennen en onze dienstverlening verder te optimaliseren.

Ontdek de Exclusieve Voordelen van het Certificaathouderschap:

 • Jaarlijks bij het behalen van een bepaalde gerealiseerde winst (nader te bepalen door bestuur van het STAK), wordt er een dividend uitgekeerd dat varieert tussen de 2% en 4%

 • Uitnodigingen voor speciale evenementen en rondleidingen.

 • Plaatsing van uw naam op ons landgoed als blijk van waardering

 • Regelmatige nieuwsbrieven om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen

 • Speciale kortingen op faciliteiten

certificate-cards

Hoe u kunt meedoen?

 1. Klik op de "Ik wil meedoen" knop.

 2. Vul al uw NAW-gegevens in.

 3. Geef aan hoeveel certificaten u wilt reserveren.

 4. We nemen contact met u op om samen de verdere stappen door te nemen.

Met slechts een maximum van 4.999 beschikbare certificaten, is het verstandig om u snel in te schrijven om teleurstelling te voorkomen.

Elk certificaat is geprijsd op €1200, met een maximum van 10 certificaten per persoon. Indien u meer dan 10 certificaten wenst aan te schaffen, neem dan alstublieft contact met ons op via investeerders@zwanenhof.com

Om het vertrouwen van onze investeerders te waarborgen en ervoor te zorgen dat hun belangen worden beschermd, zal de STAK toezicht houden op de activiteiten van het Landgoed. De bestuurder van het STAK is een gerenommeerde persoon, Mr. Drs. H.J. van der Tak.

H.J. van der Tak, advocaat sinds 1993, heeft een brede expertise opgebouwd op het gebied van intellectueel eigendomsrecht en heeft zich actief ingezet voor maatschappelijke kwesties, met name op het gebied van innovatie in de rechtspraak, rechtshulp en notariaat. Zijn betrokkenheid bij spraakmakende initiatieven getuigt van zijn sterke affiniteit met maatschappelijke vraagstukken. Daarnaast heeft hij een sterke betrokkenheid bij de zorgsector, wat blijkt uit zijn inzet voor vernieuwende concepten en startups die gericht zijn op het verbeteren van de gezondheidszorg en het welzijn van mensen. Deze ervaringen maken hem een waardevolle aanwinst voor het bestuur van de STAK, waar hij zich kan inzetten voor de belangen van alle belanghebbenden, inclusief die van de zorgsector.

Vragen?

Vind hieronder antwoorden op veelgestelde vragen.

Nog steeds een vraag?

Kunt u het antwoord dat u zoekt niet vinden? Wij staan voor u klaar.

KVK: 81606346 / BTW: NL865467300B01

PrivacyKlachtenportaal Zorg

© 2024 ZWANENHOF.COM