19051201. Verkenning van de Ziel

Artikelnaam:  19051201. Verkenning van de Ziel
Rubriek: Trainingen 2019
Artikelcode:  19051201. Verkenning van de Ziel,Trance
Evenement datum: 12-05-2019
Prijs:  € 595,00
Keuze verblijf:
Aantal:

Docenten: Nicole de Haas, Colin Bates, Suzanne Tempel & Philip Dykes

Ben jij een zoeker van de spirituele waarheid? Heb je een open geest en hart om meer over jezelf te leren als een individu, over veranderende staten van bewustzijn en fysiek mediumschap? Deze training is voor jou als je geinteresseerd bent in het ontwikkelen en ontdekken van trancemediumschap, interesse hebt in fysiek mediumschap of op zoek bent naar manieren om je verbinding met het grotere geheel en de spirituele wereld te verstevigen. Trance mediumschap zal je in alle aspecten van je spirituele ontwikkeling en groei helpen en ook zal het bijdragen aan het verhogen van je mediumschapsstandaard.

Deze week zullen we tevens diverse aspecten van fysiek mediumschap bekijken en ervaren. Deze training wordt een week van verkennen en onderzoeken. We zullen kijken naar de rol van ons bewustzijn en onderbewustzijn, je helpen de dynamiek van de kracht die nodig is voor het werken met de spirituele wereld te begrijpen en te voelen. Daarnaast nemen we je mee in het gebied van (trance) healing. Voor ons als docenten is het belangrijk dat wij jou kunnen begeleiden en helpen die kracht van de ziel in jezelf te vinden en te ervaren!

Gedurende de week zal er een dynamisch, flexibel programma zijn zodat je het beste kunt ontvangen van alle docenten om je verder te helpen in je ontwikkeling. De training is geschikt voor elk niveau van ontwikkeling. Gedurende de week zal Nicole kennis en ervaring delen in het fysiek mediumschap wat een specialistisch deel is van het Mediumschap. Nicole zal als fysiek medium deze week een seance verzorgen.

Deze week zal een lezing en lesdag in elke groep verzorgd worden m.b.t. verschillende staten van bewustzijn en het effect op de hersenen. Er zullen experimenten gedaan worden met het meten van hersengolven via EEG; je leert hoe je de fasen van bewustzijn kunt herkennen en er wordt veel praktisch mee geoefend. Dit alles onder toeziend oog van een docent die veel expertise heeft op dit gebied.

Ook zullen er een trancedemonstraties zijn alsmede een demonstratie mediumschap. Je kunt een consult of healing boeken (niet inclusief) bij een van de docenten gedurende de week of een consult boeken waarbij individueel gekeken wordt naar jouw bewustzijns staten en deze worden gemeten (EEG).

Kom en doe mee met deze geweldige week die je niet mag missen, met de beste docenten in het veld van trance en fysiek mediumschap. Wij zijn er voor jou om je aan te moedigen en te begeleiden op jouw eigen persoonlijke reis!

Organisatie

Nicole de Haas

Niveau

Alle niveau's

Download flyer | Klik hier voor de annulerings- en betalingsvoorwaarden.

Prijzen

Voor dit evenement gelden de volgende prijzen (incl. cursusgeld, alle maaltijden, koffie/thee):

595,00 Basisprijs zonder overnachting en ontbijt
615,00 Op basis van een gedeelde 3-persoons kamer
645,00 Op basis van een 2-persoons kamer gedeeld met douche en toilet óf een 1-persoons zonder douche en toilet
695,00 Op basis van een 1-persoons kamer met douche en toilet

Opties

Bij dit evenement kan je de volgende opties kiezen:
6% van aanmelding, Annuleringsverzekering

Data

12 - 17 mei 2019 van 15.00 uur - 13.00 uur.

Het huis met haar bijzondere sfeer doet veel,

de mensen die er werken de rest.

De Zwanenhof Zenderen

Retraitehuisweg 6
7625 SL Zenderen
+31 74 265 9525