19120816. Trance & Physical Experience

Artikelnaam:  19120816. Trance & Physical Experience
Rubriek: Trainingen 2019
Artikelcode:  19120816. Trance & Physical Experience
Evenement datum: 08-12-2019
Prijs:  € 595,00
Keuze verblijf:
Aantal:

Docenten: Nicole de Haas, Libby Clark, Lynn Parker & David Schiesser
Gastspreker: David Thompson,
 physical medium 

Deze prachtige en unieke week is al jaren populair! Voor deze bijzondere week is een team van docenten samengesteld die allen jaren ervaring hebben en de meesten van hen als docent verbonden zijn aan het Arthur Findlay College. Gezien de intensiteit van het programma zijn de lesgroepen niet groter dan 12 studenten.

Deze week zal je helpen om diepere lagen van veranderende staat van bewustzijn te ervaren. De voornaamste focus ligt op trance healing en trance speaking. Je zult een groter begrip kunnen ontwikkelen van communicatie met de spirituele wereld op jouw unieke manier en tevens in staat worden gesteld meer vertrouwen op te bouwen.

We zullen je inzicht geven in wat er gebeurt tijdens de trancestaat en hoe je deze staat kunt verbeteren. Wij bieden begeleiding aan om die unieke en sterke connectie met de spirituele wereld te vinden en te behouden. Ontwikkeling van je trancevaardigheden zal ook een positieve bijdrage kunnen geven aan alle andere gebieden van jouw mentaal mediumschap. We zullen ook verschillende vormen van fysiek mediumschap verkennen en ervaren en we zullen experimenteren in diverse seance condities. Fysiek mediumschap is zeldzaam maar het kan een levensveranderende ervaring zijn, aangezien er geen andere vorm in het mediumschap is die de Spirituele Wereld zo dichtbij brengt waardoor hun aanwezigheid en liefde zo tastbaar aanwezig is. Gedurende de week zal Nicole haar kennis en ervaring delen in fysiek mediumschap, wat een specialistisch gebied is in het mediumschap. Ook zal zij gedurende de week een seance fysiek mediumschap houden.
We hebben het voorrecht dat David Thompson gedurende deze week een online sessie zal verzorgen en met jou zijn kennis en ervaring delen op gebied van fysiek mediumschap waarbij je hem ook vragen kunt stellen.

Er zullen gedurende de week diverse trancedemonstraties als ook een demonstratie mediumschap plaatsvinden. Je kunt een prive consult of healing boeken bij een van de docenten (niet inbegrepen) De docenten zijn geselecteerd op kennis op het gebied van trance en/of fysiek mediumschap. Kom en vergezel ons op een prachtige week die je niet mag missen met de beste docenten in het veld van trance en fysiek mediumschap. Wij zijn er voor jou om je aan te moedigen en te begeleiden op jou persoonlijke reis.

Organisatie

Nicole de Haas

Niveau

Intermediate & Advanced

Download flyer | Klik hier voor de annulerings- en betalingsvoorwaarden.

Prijzen

Voor dit evenement gelden de volgende prijzen (incl. cursusgeld, alle maaltijden, koffie/thee):

595,00 Basisprijs zonder overnachting en ontbijt
615,00 Op basis van een gedeelde 3-persoons kamer
645,00 Op basis van een 2-persoons kamer gedeeld met douche en toilet óf een 1-persoons zonder douche en toilet
695,00 Op basis van een 1-persoons kamer met douche en toilet

Opties

Bij dit evenement kan je de volgende opties kiezen:
65 van aanmelding - Annuleringsverzekering

Data

8 - 13 december 2019 van 15.00 uur - 13.00 uur

Het huis met haar bijzondere sfeer doet veel,

de mensen die er werken de rest.

De Zwanenhof Zenderen

Retraitehuisweg 6
7625 SL Zenderen
+31 74 265 9525