Trainingen 2020

Sortering:

20011701.In de kracht van je ziel Workshop   

Meer info
In de kracht van je ziel. Workshop 17 januari. Prijs:
Docent: Phil Dykes
Deze dag biedt je de mogelijkheid meer samen te komen en te verbinden met de essentie van de communicator, je bewijs te verdiepen tot een groter begrip.
 € 89,50
Aantal

20011802.Verplaats de bewuste Mind  

Meer info
Verplaats de bewuste Mind. Workshop 18 januari. Prijs:
Docent: Phil Dykes
Je mind verplaatsen in mentaal Mediumschap naar een diepere staat is een natuurlijk proces. Je spirit team toestaan jou te kennen en jij hen is een vitaal proces in de vermenging van minds en staat het bewustzijn toe beïnvloed te worden tot een diepere staat.
 € 89,50
Aantal

20011903.Workshop: De oneindige kracht van heling  

Meer info
De oneindige kracht van heling. Workshop 19 januari. Prijs:
Docent: Nicole de Haas
Wil je als healing medium je verder ontwikkelen en weet je niet waar naartoe te gaan voor verdere verdieping? Sta je open meer te leren en te begrijpen over healing en de eindeloze mogelijkheden? Ben je bereid je huidige niveau uit te dagen en een sterkere verbinding met je Spirit Team te ontwikkelen met betere resultaten?
 € 89,50
Aantal

20020704.Forensisch Mediumschap en Paranormaal onderzoek  

Meer info
Forensisch Mediumschap en Paranormaal onderzoek. 7 - 9 feb. Prijs vanaf:
Docenten: Nicole de Haas & gastdocent
Heb je je ooit afgevraagd wat de rol van een medium is bij het assisteren van politie? Of families te helpen van wie een dierbare vermist wordt? Nicole heeft vele jaren ervaring als medium en ook met forensisch mediumschap.
 € 345,00
Aantal

20020905.Kunst van Kleur  

Meer info
Kunst van Kleur. 9 - 14 feb. Prijs vanaf:
Docenten: Lynn Cottrell & Carmen Vreeburg
Deze week concentreert zich op kleur, de betekenis van kleur en haar  potentieel. Een week vol plezier, werken in de kracht van de spirituele wereld om zo geïnspireerde woorden, visies, abstracte kunst, krachtige symboliek en kleurrijke aura tekeningen naar voren te brengen.
 € 615,00
Aantal

20031306.Nederlandstalig Weekend  

Meer info
Nederlandstalig Weekend. 13 - 15 maart. Prijs vanaf:
Docenten: Carmen Vreeburg & Liesbeth Jusia
Spiritualiteit betekent “levenshouding”. Hoe jij in het leven staat bepaalt je mediumschap. En mediumschap is niet iets wat je doet, maar “bent” en dan niet als een “celebrity medium” maar als medium in het dagelijks leven, over hoe jij je verbindt met jezelf en anderen.
 € 345,00
Aantal

20031307.Reis door Trance & Fysiek Mediumschap - Duits Weekend  

Meer info
Reis door Trance & Fysiek Mediumschap - Duits Weekend. 13 - 15 maart. Prijs vanaf:
Docenten: Nicole de Haas & gastdocent
In dit weekend zal Nicole je niet alleen kennis en inzicht geven in de veranderende staten, trance en het fysiek Mediumschap, maar ze zal je meenemen op reis zodat je zelf ervaringen kunt opdoen en onder goede begeleiding een stap (verder) in dit veld kunt maken.
 € 440,00
Aantal

20041208.Verwacht het onverwachtse - Finse Week  

Meer info
Verwacht het onverwachtse - Finse Week. 12 -1 7 april. Prijs vanaf:
Docenten: Nicole de Haas & Andy Byng
Ben je er klaar voor je mediamieke vaardigheid te ontdekken? Wil je graag dat spirituele en intuitieve deel in jouw leven omarmen dat deel is van wie jij bent?
 € 685,00
Aantal

20050309.Reis van zelfontdekking  

Meer info
Reis van zelfontdekking. 3 - 8 mei. Prijs vanaf:
Docenten: Suzanne Tempel & Libby Clark, Anthony Harris (Workshops)
Als Medium, healer en ambassadeur van de spirituele wereld heb je een grote verantwoordelijkheid. Niet alleen wat je doet, wat je bent maar ook wat je geeft aan deze fysieke wereld en de spirituele wereld is van belang. Je bent waardevol als instrument voor die liefdevolle kracht en het is belangrijk dat je dichter bij jezelf komt om zo een leven te creëren dat meer in lijn is met wie je werkelijk bent!
 € 615,00
Aantal

20050910.Familie dag  

Meer info
Familie dag. 9 mei. Prijs:
Docent: Libby Clark
Dit is een prachtige kans voor de hele familie om een hele dag te vertoeven in een spirituele omgeving in samenwerking met elkaar, op een unieke en spirituele manier.
 € 35,00
Aantal

20051011.Verkenning van de ziel; Veranderende staten, Trance en Fysiek Mediumschap  

Meer info
Verkenning van de ziel; Veranderende staten, Trance en Fysiek Mediumschap. 10 - 15 mei. Prijs vanaf:
Docenten: Nicole de Haas, Phil Dykes, Lynn Parker, Suzanne Tempel (WS) & Anthony Harris (gastspreker)
Ben jij een zoeker van de spirituele waarheid? Heb je een open geest en hart om meer over jezelf te leren als een individu, over veranderende staten van bewustzijn en fysiek mediumschap?
 € 640,00
Aantal

20052212.Sjamaans weekend  

Meer info
Sjamaans weekend. 22- 25 mei. Prijs vanaf:
Docenten: Jude Byrne & Jenny de Boer
Creativiteit is zo oud, fundamenteel en complex, een drijvende kracht in ons leven. Sjamanisme brengt een frisse benadering naar ons om ons creatieve vermogen aan te boren en te ontdekken. Jude en Jenny nodigen je uit voor een speciale sjamaanse reis. Zij geven je de mogelijkheid dichter bij jezelf te komen, de natuur, alle wezens en creatie van het leven zelf.
 € 405,00
Aantal

20052213.Vier jouw Mediumschap  

Meer info
Vier jouw Mediumschap. 22-25 mei. Prijs vanaf:
Docenten: Nicole de Haas, Stella Upton & Brenda Lawrence
Op moment dat we gaan herkennen en erkennen dat we een prachtige “ ziel” zijn, dan kunnen we ons Mediumschap gaan vieren wat deel is van onze reis in het leven. Ben je er klaar voor om jouw spiritualiteit en Mediumschap te verkennen en verdiepen?
 € 405,00
Aantal

20061214.Circle & Séance kamer  

Meer info
Circle & Séance kamer. 12 - 15 juni. Prijs vanaf:
Docenten: Nicole de Haas & Libby Clark
Na het succes van het afgelopen jaar met het organiseren van enkele dagen voor mensen met een interesse in ontwikkeling binnen een trance of fysieke Circle en de toenemende interesse in de fantastische en prachtige vorm van fysiek mediumschap, is dit weekend opnieuw opgenomen in het programma. Een geweldige kans om alles wat de Spirituele wereld te bieden heeft in de juiste condities in de seance kamer te verkennen, ervaren en te delen.
 € 430,00
Aantal

20070515.Complete Medium  

Meer info
Complete Medium. 5 -10 juli. Prijs vanaf:
Docenten: Andy Byng & Angela Dunlop
Waar gaat jouw ontwikkeling naartoe? Misschien is het tijd om eens stil te staan waar je nu bent gekomen en ook vooruit te kijken: nieuwe doelen te stellen, een frisse herstart en een begin te maken de verschillende aspecten van jouw spirituele aanleg en Zelf te begrijpen.
 € 615,00
Aantal

20070516.Een Spirituele Reis (German Speaking Week)  

Meer info
Een Spirituele Reis. 5 - 10 juli. (German Speaking Week) Prijs vanaf:
Docenten: Nicole de Haas & Mia Ottoson
Ben je er klaar voor de oneindige mogelijkheden van de spirituele wereld te verkennen en jouw unieke potentieel in verschillende aspecten van het Mediumschap te ontdekken? We zijn allen op een eeuwige reis en je kunt je altijd openen tot meer van wie jij bent.
 € 685,00
Aantal

20081617.Schotse & Internationale Week  

Meer info
Schotse & Internationale Week. 16 - 21 aug. Prijs vanaf:
Docenten: Phil Dykes, Kerry McLeod & Nicole de Haas
De manier waarop wij werken en ons mediumschap presenteren heeft zich ontwikkeld over de jaren. De behoeften van mensen, alsmede de verwachtingen, zijn veranderd.
 € 615,00
Aantal

20090518.Open Dagen Zaterdag  

Meer info
Open Weekend 5 en 6 september 2020. Prijs vanaf:

Een ideale gelegenheid om zowel met het mediumschap als met de verschillende mediums kennis te maken!!! Voor € 25,- entree (p.d.) kun je de gehele dag de demonstraties bijwonen, waarbij contact gemaakt wordt met overleden dierbaren. Je kunt tijdens lezingen meer te weten komen over verschillende facetten van het mediumschap.
 € 25,00
Aantal

20090619.Open Dagen Zondag  

Meer info
Open Weekend 5 en 6 september 2020. Prijs vanaf:

Een ideale gelegenheid om zowel met het mediumschap als met de verschillende mediums kennis te maken!!! Voor € 25,- entree (p.d.) kun je de gehele dag de demonstraties bijwonen, waarbij contact gemaakt wordt met overleden dierbaren. Je kunt tijdens lezingen meer te weten komen over verschillende facetten van het mediumschap.
 € 25,00
Aantal

20100420.Trance Mediumschap: Eenheid van Spirit   

Meer info
Trance Mediumschap: Eenheid van Spirit. 4 - 9 oktober. Prijs vanaf:
Docenten: Sally Barnes & Nicole de Haas
Dit is een training waarin je het prachtige werk in het Trance Mediumschap gaat verkennen en ontdekken: het samenkomen met je Gidsen en dierbaren in de spirituele wereld in een veranderende staat van bewustzijn.
 € 615,00
Aantal

20101821.Expeditie  

Meer info
Expeditie. 18 - 23 oktober. Prijs vanaf:
Docenten: John Johnson & Colin Bates
Deze week zullen we ons inspannen om je door de ontplooiing en het inzicht van jou en je mediamieke reis heen te leiden.
 € 615,00
Aantal

20103022.Zweeds weekend  

Meer info
Zweeds weekend. 30 okt - 2 nov. Prijs vanaf:
Docenten: Mia Ottoson & Nicole de Haas
Welkom bij dit magische weekend waarin je jouw mediumschap en trance gaat ontdekken en ontwikkelen. Het is een weekend voor iedereen die hierin interesse heeft, of je nu beginner bent of meer gevorderd.
 € 475,00
Aantal

20110623.Kleuren van eeuwigheid  

Meer info
Colours of Eternity. 6 - 8 november. Prijs vanaf:
Docenten: Nicole de Haas & Colin Bates
De kleuren waarvan we ons bewust worden in de aura van een persoon zijn een teken van bepaalde kwaliteiten die aanwezig zijn in de ziel.
 € 345,00
Aantal

20120624.Trance & Fysieke ervaring  

Meer info
Trance & Fysieke ervaring. 6 - 11 december. Prijs vanaf:
Docenten: Nicole de Haas, Libby Clark, Sally Barnes & Martin Colclough (Spirit Photography)
Deze prachtige en unieke week is al jaren populair en velen komen telkens terug voor deze bijzondere ervaring! Voor deze speciale week is een team van docenten samengesteld die allen jaren ervaring hebben en de meesten van hen als docent verbonden zijn aan het Arthur Findlay College.
 € 640,00
Aantal

Het huis met haar bijzondere sfeer doet veel,

de mensen die er werken de rest.

De Zwanenhof Zenderen

Retraitehuisweg 6
7625 SL Zenderen
+31 74 265 9525