19081807. Schotse en Internationale week

Artikelnaam:  19081807. Schotse en Internationale week
Rubriek: Trainingen 2019
Artikelcode:  19081807. Schotse en Internationale week
Evenement datum: 18-08-2019
Prijs:  € 595,00
Keuze verblijf:
Aantal:

Docenten: Philip Dykes, Kerry McLeod & Nicole de Haas

Jij, Jouw Mediumschap en Trance

De manier waarop wij werken en ons mediumschap presenteren heeft zich ontwikkeld over de jaren. De behoeften van mensen, alsmede de verwachtingen, zijn veranderd. De docenten op deze week zijn allen geselecteerd vanwege hun kennis en ervaring in hun veld: van transformatieve coaching, mentaal mediumschap en trance/fysiek mediumschap, om zo aan de behoeften van de huidige tijd tegemoet te komen.

Deze week geeft studenten de mogelijkheid om in een mediumschap of trance groep te gaan, hun ware Zelf te ontdekken door persoonlijke groei en zo de vaardigheden te helpen ontplooien. Gedurende de week zijn er groepssessies op gebied van mentaal mediumschap en persoonlijke ontwikkeling om helder te krijgen wat jou nog in de weg staat. Verder zijn er workshops en lezingen om een solide basis te creëren. Voor diegenen die graag trance willen ontwikkelen, geeft deze week je de mogelijkheid verschillende staten van bewustzijn te ervaren met de focus op trance healing en trance speaking. Als aanvulling zal er een demonstratie Mediumschap en een experimentele avond plaatsvinden met experimentele trance Mediumschap.

Deze week is een perfecte mogelijkheid om je mediamieke en spirituele ontwikkeling verder te ontvouwen in een positieve omgeving, zodat je zelfvertrouwen kunt opdoen en support kunt ervaren van een team van docenten die allen een geweldige kennis hebben. Daarnaast worden zij zelf geinspireerd door hun eigen teams in de spirituele wereld om zo jouw unieke kracht en talent te helpen en een diepere duik in jouw Zelf te geven om zo die spirituele essentie te openen.

Deze week zal je helpen om diepere lagen van het Zelf te kunnen begrijpen, jouw mediumschap en de diverse staten van bewustzijn te ervaren. Je zult een groter begrip krijgen van communicatie met de spirituele wereld en daarmee ook je vertrouwen verder opbouwen. Door inzicht te krijgen in jezelf, krijg je inzicht in jouw mediumschap en de trance staten. Deze week brengt op unieke wijze culturen, begrip en vriendschap samen zoals de oude Schotse gewoonten van samenkomsten van stammen in het verleden, door tijd, kennis en spiritueel samenzijn te delen.
 

Organisatie

Philip Dykes

Niveau

Beginners tot gevorderden

Download flyer | Klik hier voor de annulerings- en betalingsvoorwaarden.

Prijzen

Voor dit evenement gelden de volgende prijzen (incl. cursusgeld, alle maaltijden, koffie/thee):

595,00 Basisprijs zonder overnachting en ontbijt
615,00 Op basis van een gedeelde 3-persoons kamer
645,00 Op basis van een 2-persoons kamer gedeeld met douche en toilet óf een 1-persoons zonder douche en toilet
695,00 Op basis van een 1-persoons kamer met douche en toilet

Opties

Bij dit evenement kan je de volgende opties kiezen:

6% van aanmelding - Annuleringsverzekering

Data

18 - 23 augustus 2019 van 15.00 uur - 13.00 uur.

Het huis met haar bijzondere sfeer doet veel,

de mensen die er werken de rest.

De Zwanenhof Zenderen

Retraitehuisweg 6
7625 SL Zenderen
+31 74 265 9525