19061403. Circle & Seance kamer

Artikelnaam:  19061403. Circle & Seance kamer
Rubriek: Trainingen 2019
Artikelcode:  19061403. Circle & Seance kamer
Evenement datum: 14-06-2019
Prijs:  € 395,00
Keuze verblijf:
Aantal:

Docenten: Nicole de Haas, Philip Dykes

Na het succes van de twee georganiseerde dagen voor mensen met een interesse in ontwikkeling binnen een trance of fysieke Circle en de toenemende interesse in de fantastische en prachtige vorm van fysiek mediumschap, is dit weekend nieuw opgenomen in het programma. Een geweldige kans om alles wat de Spirituele wereld te bieden heeft in de juiste condities in de seance kamer te verkennen, ervaren en te delen.

Dit is je kans te leren over de Home Circle en om rechtstreeks in contact te zijn met de mensen in de Spirituele Wereld. Je zult zien hoe de kamer voorbereid wordt, hoe er aandacht is voor veiligheid en rollen in de Circle, hoe de sitters een cruciaal deel van de energie worden en hoe belangrijk de Circle als een geheel is. Omdat je zelf in een Circle zit, laten we je zien hoe je de ideale omstandigheden en condities creëert voor de best mogelijke kansen om directe communicatie met de Spirituele wereld te krijgen middels trance en fysiek mediumschap.

Dit weekend zal een weekend zijn waarin mensen uit verschillende Circles voor en met elkaar zullen zitten onder begeleiding van Nicole en de ervaring die zij heeft. Op deze manier kan zij elke Circle en individueel circlelid advies, begeleiding en ondersteuning geven om zo te helpen bijdragen aan het creeeren van de best mogelijke condities waarin de Spirituele wereld zich kenbaar kan maken in de seance kamer.

Nicole en Phil zullen je helpen om problemen die bestaan in de Circle in je trance en fysieke ontwikkeling te identificeren. Nicole de Haas is een fysiek medium en gedurende het weekend zal zij zelf een seance fysiek mediumschap geven. Dit weekend zal zij op inspirerende wijze in nauw contact met haar eigen team in de Spirituele Wereld verzorgen om zo te verbinden, te motiveren en trance en fysiek mediumschap helpen de plek en waardering (terug) te geven die het verdient. Het is de Circle waar de magie begint! 

Omdat er beperkte plekken zijn in de séance kamer en Nicole en Phil graag persoonlijke aandacht hebben voor elke unieke Circle, is het aan te raden niet te lang te wachten met boeken voor dit unieke weekend. Het is belangrijk dat je prettig voelt te werken en te zitten in donkere condities in de seancekamer. Voorwaarde voor deelname is dat je al in een circle zit als circlelid of medium.

Organisatie

Nicole de Haas

Niveau

Gemengd

Download flyer | Klik hier voor de annulerings- en betalingsvoorwaarden.

Prijzen

Voor dit evenement gelden de volgende prijzen (incl. cursusgeld, alle maaltijden, koffie/thee):

395,00 Basisprijs zonder overnachting en ontbijt
415,00 Op basis van een gedeelde 3-persoons kamer
445,00 Op basis van een 2-persoons kamer gedeeld met douche en toilet óf een 1-persoons zonder douche en toilet
495,00 Op basis van een 1-persoons kamer met douche en toilet

Opties

Bij dit evenement kan je de volgende opties kiezen:
6% van aanmelding, Annuleringsverzekering

Data

14 - 17 juni 2019 van 16.30 uur tot 16.00 uur

Het huis met haar bijzondere sfeer doet veel,

de mensen die er werken de rest.

De Zwanenhof Zenderen

Retraitehuisweg 6
7625 SL Zenderen
+31 74 265 9525