19090712 Dag Workshop: Maak je eigen rainstick!

Artikelnaam:  19090712 Dag Workshop: Maak je eigen rainstick!
Rubriek: Trainingen 2019
Artikelcode:  19090712 Dag Workshop: Maak je eigen rainstick!
Evenement datum: 07-09-2019
Prijs:  € 75,00
Aantal:

Dag workshop: maak je eigen rainstick!

Bij verschillende rituelen en ceremonies maakt men gebruik van kracht voorwerpen als ondersteuning en focus punt voor het doel waar de ceremonie voor wordt gehouden.

Vanuit de sjamanistische visie haalt men met een krachtvoorwerp, de van nature onstoffelijke spirituele krachten, naar onze wereld van materie om zo samen te kunnen werken.

De rainstick is zo´n kracht voorwerp. Door haar unieke regenklank werd de rainstick al door oude inheemse volkeren gebruikt om de regen aan te roepen en de aarde, het water en de gewassen te zegenen.

Door haar rustgevende klanken, het geluid van regen en stromend water, is de rainstick bij uitstek een krachtvoorwerp dat ook gebruikt wordt bij healing, bij meditatie, in verschillende therapieën en als muziekinstrument.

Door de rainstick zelf te maken en daarna te beschilderen verbind jij jouw creatieve energie met de kracht van de aarde en de onstoffelijke spirituele energie, die alles met elkaar verbindt .

Tijdens dit creatieve proces zal Jenny de Boer uitleg geven over kleuren, symbolieken en hun toepassingen.

Aan het eind van deze workshop worden de rainsticks ingewijd tijdens een ceremonie. Zo wordt het jouw eigen persoonlijke krachtvoorwerp dat je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken.

Verras jezelf en laat je inspireren door het geluid van je eigen rainstick!

Jenny de Boer, is een Spirit Artist die mediumschap en creativiteit samen laat werken. Zij geeft diverse trainingen en workshops in mediamieke ontwikkelingen en creatieve vaardigheden.

Unieke gelegenheid tijdens deze dag is dat je een privé sessie kunt boeken voor een vibrational- en sound healing door Soaring Eagle, Jude Byrne .

Jude Byrne, uit zuidwest Amerika, is een geweldige vibrational- en sound healer, zij maakt hierbij gebruik van verschillende modaliteiten en earth wisdom. Ze is toegewijd om anderen in staat te stellen hun eigen schoonheid en kracht te zien en te omarmen. Zij heeft samen gewerkt met verschillende inheemse bevolkingsgroepen en sjamanen.

Praktische info & opties

  • Zaterdag 7 september van 9.30 tot 18.00.
  • Prijs € 75,- incl. koffie/thee, lunch en materialen.
  • Privésessie € 60.- (30 minuten). Inschrijven: www.zwanenhof.com
  • Dinerbuffet vrijdag 6 september, €18,50
  • Overnachting vrijdag 6 september, inclusief ontbijt, €57,-
  • Dinerbuffet zaterdag 7 september, €18,50
  • Overnachting zaterdag 7 september, inclusief ontbijt, €57,-
  • Download brochure

Het huis met haar bijzondere sfeer doet veel,

de mensen die er werken de rest.

De Zwanenhof Zenderen

Retraitehuisweg 6
7625 SL Zenderen
+31 74 265 9525