Sally Barnes

Sally BarnesVan jongs af was ze zeer bewust van haar ‘Spirit’ en nam ze het besluit om haar vaardigheid te gebruiken om anderen te helpen, Sally werkt al meer dan 20 jaar voor Spirit en geeft ze les in het mediumschap in Engeland en in het buitenland. Haar respect voor Spirit en haar wens deze op een zinvolle en professionele manier te vertegenwoordigen leidde Sally naar het Arthur Findlay College, alwaar ze in 1993 begonnen is met het bijwonen van talloze cursussen om alle vormen van mediumschap te verkennen.

Met haar inzet werd ze erkend Tutor van de Spiritualist Nationale Unie. Een van haar passies is de behoefte om te erkennen dat werken voor Spirit spontaan verandering creëert binnen ons. Leren waarderen dat zelfbewustzijn en ontwikkeling net zo belangrijk is als het ontwikkelen van vaardigheid voor mediumschap - "elk aspect biedt mooie kansen om de andere te ondersteunen en te ontwikkelen."

Sally staat bekend om haar down-to-earth aanpak in alle aspecten van haar werk en om haar passie voor het vertegenwoordigen van Spirit met de waarheid. Wat ze graag doet is anderen te ondersteunen in hun ontwikkeling door juist kennis en ervaring te delen.

Het huis met haar bijzondere sfeer doet veel,

de mensen die er werken de rest.

De Zwanenhof Zenderen

Retraitehuisweg 6
7625 SL Zenderen
+31 74 265 9525