Liesbeth Jusia

Liesbeth Jusia (1967) werd zich pas op latere leeftijd, ergens eind twintig, bewust van die andere wereld. Het begon veel eerder met voorspellende dromen, een sterke intuïtie en voorgevoelens. Haar gevoeligheid werd versterkt na de dood van haar partner Ben, die in 2006 een eind aan zijn leven maakte. Hierover schreef zij het boek “Ik wil naast je liggen en niet meer wakker worden”.

Vanaf 2007 nam haar leven een andere wending. Zij nam ontslag en ging verder als zelfstandig professional en richtte zich tegelijkertijd meer op persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling. Naar aanleiding van uiteenlopende gebeurtenissen en fenomenen kwam zij terecht bij de Academie voor Mediumschap van José Gosschalk, daarnaast volgde zij vele jaren meerdere keren per jaar intensieve training aan het Arthur Findlay College in Stansted (UK). Daar ontdekte zij wat zij altijd al wist: dat wij ook na de fysieke dood verbonden blijven met degenen die wij liefhebben. Voor Liesbeth bestaat het leven uit meer dan werken alleen, want er is genoeg te doen: voor jezelf en anderen. Zo heeft zij naast haar werk als gediplomeerd aerobicsinstructeur les gegeven in het Huis van Bewaring in Amsterdam en was zij 2 jaar vrijwilliger voor 113Online Suïcidepreventie.

Momenteel is zij jongerencoach voor JINC, in het kader van “Ondernemen doe je zo!”
Liesbeth heeft 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven - waarvan ruim 10 jaar als bedrijfsjurist - en dat kenmerkt zich door een nuchtere en praktische aanpak, met gevoel en humor. Zij geeft consulten, demonstraties, lezingen en trainingen op het gebied van persoonlijke/spirituele ontwikkeling en mediumschap in binnen- en buitenland (Portugal). In april 2014 ontving zij van de Spiritualists’ National Union (UK) de accreditatie voor het demonstreren van mediumschap.

Het huis met haar bijzondere sfeer doet veel,

de mensen die er werken de rest.

De Zwanenhof Zenderen

Retraitehuisweg 6
7625 SL Zenderen
+31 74 265 9525