Leslie Kean

Leslie Kean | Surviving death 

More evidence (De dood overleven: meer bewijs) Onderzoeksjournaliste Leslie Kean zal het onderzoek en de thema's van haar bekroonde boek ‘Surviving Death: A Journalist Investigates Evidence for an Afterlife’, waarover ze hier afgelopen december sprak, uitbreiden.

Ze zal drie extra gevallen van evidente fysieke mediumschap met buitengewone verschijnselen, die door wetenschappers zijn gedocumenteerd, bespreken. Ze zal ook een korte overzicht geven van de onderwerpen die in haar boek worden behandeld, die samen een sterk, feitelijk argument vormen voor het overleven van het bewustzijn na de dood.

Er zal tijd zijn voor vragen van het publiek. ‘Surviving Death’ is de basis voor een zesdelige documentaire serie in productie, en Leslie zal worden vergezeld door een crew van Break Thru Films om het mediumschap van Nicole de Haas en manifestaties in de Zwanenhof te verslaan. http://www.survivingdeathkean.com


Plaats:

De Zwanenhof, Retraitehuisweg 6, Zenderen

Datum: Woensdag 15 mei 2019

Tijd lezing: 16.30-18.00 Tijd demonstratie: 19.30-21.00 uur

Kosten lezing: 10,00 euro p.p
Kosten diner: 18,50 euro p.p
Kosten demonstratie mediumschap: 15,00 euro p.p

Je kunt de lezing of de demonstratie ook los boeken uiteraard! Maar het is wel aan te raden van te voren te boeken! Zowel de lezing als demonstratie zijn in het Engels.

Boeken: info@zwanenhof.nl of bel ons 074-2659525

Ter info:
Tijdens de demonstratieavond worden er filmopnames gemaakt t.b.v. een documentaire. Als je naar de demo komt, dan ga je ook akkoord dat de opgenomen beelden gebruikt gaan worden voor deze documentaire. 
Wil je beslist niet in beeld komen, dan adviseren wij je niet te komen. Het is nml. onmogelijk de film zo te monteren dat beelden van mensen er geheel uit te halen. Dank voor je medewerking.

Het huis met haar bijzondere sfeer doet veel,

de mensen die er werken de rest.

De Zwanenhof Zenderen

Retraitehuisweg 6
7625 SL Zenderen
+31 74 265 9525