Laura van Gilst

Sinds mijn jeugd ben ik al gevoelig voor allerlei ‘dingen’ om mij heen. Na een bezoek aan een medium werd ik mij hiervan bewust en ben ik mij gaan verdiepen in spiritualiteit en mediumschap in het bijzonder. Niet alleen vanwege mijn grote interesse ben ik mij hierin gaan specialiseren, maar ook omdat het mij persoonlijk heel veel heeft gebracht. 12 jaar geleden ben ik begonnen met lessen te volgen in het mediumschap.

Sinds 2007 heb ik mijn eigen praktijk waar ik zowel volwassenen als kinderen ontvang voor een mediamieke sessie, een coaching sessie of een combinatie van beiden. In 2009 heb ik samen met Diana Mulock Houwer de Spirituele Cirkel in Oud-Beijerland opgericht. Wij geven samen cursussen, workshop en demonstraties door het hele land. Daarnaast verzorgen wij meerdere keren per jaar retraiteweken intuïtieve ontwikkeling/mediumschap in Zwitserland en België. Ook ben ik medeoprichter van het Levenscollege waaraan ik verbonden ben als docent intuïtieve ontwikkeling en mediumschap. Sinds deze opleidingen, cursussen en mijn werk in spiritualiteit merk ik dat ik anderen help en hen een andere visie over het leven, maar ook over henzelf kan meegeven.

Het is mijn intentie om met anderen te delen wat spiritualiteit mij heeft gebracht en hen op die manier een stukje geluk mee te geven.
 

Het huis met haar bijzondere sfeer doet veel,

de mensen die er werken de rest.

De Zwanenhof Zenderen

Retraitehuisweg 6
7625 SL Zenderen
+31 74 265 9525