De Zwanenhof

In 1927 is De Zwanenhof gebouwd door de paters Redemptoristen als Retraitehuis St. Jozef. Het is een prachtig gebouw in kloosterstijl met binnen nog vele authentieke elementen uit de Art Deco periode. Het is omgeven door een mooie kloostertuin met kerkhof en Mariakapel. De mooie oude kapel binnen, de Tuinzaal met haar authentieke boogplafond en de gangen waar voetstappen nog steeds weerklinken laten je proeven van wat er ooit was en dragen bij aan de training en verdieping nu. Wanneer je binnenstapt in het prachtige trappenhuis raak je meteen onder de indruk van haar warme, welkome en verstilde sfeer. De vele jaren van verdieping, inkeer en spiritualiteit hebben De Zwanenhof gemaakt tot wat je nu ervaart: Een huis met een ziel.

De Zwanenhof is gelegen in het Twentse Coulissenlandschap. Een mooie omgeving voor een lekkere wandeling. De Kloosterpadwandeling bijvoorbeeld start en eindigt bij De Zwanenhof en voert door mooi Twents landschap en langs de twee andere kloosters die het kleine Zenderen rijk is.Verblijf is in sobere één,- twee,- of driepersoonskamers (voorkeur kan aangegeven worden bij aanmelding), de meeste met douche en toilet op de kamer. Linnengoed is aanwezig. De maaltijden worden verzorgd door onze eigen koks, waarbij ze zoveel als mogelijk rekening houden met de dieetwensen. In het oogstseizoen eten we groente en kruiden uit onze eigen moestuin.
Sinds 1 januari 2012 hebben Patrick Jägers en Joke Mijdam De Zwanenhof overgenomen van de paters en zijn er een Centrum voor Training en Verdieping gestart. Er is een mooi aanbod aan trainingen op het gebied van Intuïtieve ontwikkeling en Mediumschap ontwikkeld dat steeds verder groeit en verdiept. Van 6 trainingen in 2013 naar meer dan 24 trainingen in 2020!

Alle trainingen worden verzorgd door de beste trainers op het gebied van het Engelse mediumschap. Deze laatste jaren van meditatie en verbinding met de Spirituele Wereld, in combinatie met de rijke spirituele en religieuze geschiedenis, maken De Zwanenhof een bijzondere plek om te verblijven en helpt je om dichter bij jouw eigen kracht en spiritualiteit te komen.

Het huis met haar bijzondere sfeer doet veel,

de mensen die er werken de rest.

De Zwanenhof Zenderen

Retraitehuisweg 6
7625 SL Zenderen
+31 74 265 9525