Christine Morgan

Christine heeft voor meer dan drieëntwintig jaar gewerkt op het gebied van Spirituele Mediumschap en de Intuïtieve Arts, zowel in heel Australië als internationaal, waaronder de Verenigde Staten, Canada, Nieuw-Zeeland, Europa en Engeland. Christine besteedt een groot deel van haar tijd in het Verenigde Koninkrijk en heeft vele jaren les gegeven aan de Arthur Findlay College.

Ze is gepassioneerd docent en de wereld van de geestelijke wereld waarmee mediums communiceren, evenals de ontplooiing van het spirituele zelf en het effect dat het heeft op onze dagelijks levens . Ze is altijd bezig met studie, onderzoek en ontwikkeling van haar capaciteiten, Christine gelooft dat Spiritualisme en Mediumschap een reis voor het leven is.

Er is een grote waardering voor haar kennis en talent vanuit vershillende organisaties, over de hele wereld. Christine is een van de weinige Mediums in Australië met een certificaat van de Spiritualist Nationale Unie in het Verenigd Koninkrijk (CSNU) voor Speaking and Demonstrating Evidential Mediumship; ook als docent aan het Arthur Findlay College.

Christine heeft vele educatieve forums gepresenteerd en georganiseerd. Vanwege haar didactische vaardigheden en demonstraties geniet ze veel elangstelling.

Ze is ook op radio en in de reguliere tijdschriften, nationaal en internationaal, geïnterviewd in verband met relevante spirituele onderwerpen zoals het belang van onderwijs en de ontwikkeling van deze vaardigheden en wat ze voor ons betekenen.

Het huis met haar bijzondere sfeer doet veel,

de mensen die er werken de rest.

De Zwanenhof Zenderen

Retraitehuisweg 6
7625 SL Zenderen
+31 74 265 9525