Selecteer een pagina

Vergaderen

Op een prachtige en rustgevende plek in een voormalig klooster

Vergaderzalen

De Zwanenhof beschikt over 7 conferentiezalen en een multifunctionele kapel die buitengewoon geschikt is voor lezingen, seminars, bruiloften of een mooie meditatieruimte.

Ook is er een tuinzaal met terras en uitzicht op de kloostertuin. Hier kun je genieten van een heerlijk kopje koffie, lunch of dinner.
Wij kunnen voor alles zorgen maar iedereen staat ook vrij om zijn eigen eten en drinken mee te nemen.

In en om het huis zijn alle faciliteiten aanwezig om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Inclusief

Koffie, thee en water
Uitstekende WiFi
Beamer
Flipover

Optioneel

Frisdrank (2,-)
Lunch
Dinner
Borrel

Zwanenhof tuin

De Kapel

Dit is met trots ons meest bijzondere “zaal”. Door een eigen ingang loop je zo de kapel binnen. Deze zaal beschikt niet alleen over de standaard benodigdheden voor je event maar beschikt ook over een fantastische geluidsinstallatie. In de Kapel kunnen boven zo’n 20 personen en beneden is er plek voor 80 man. 

Kosten per dag: €1.000
Kosten per dagdeel: €600

 

Angeluszaal

Dit is één van onze grootste zalen met een eigen terras en eventueel een eigen doorgang naar onze kapel. De Angeluszaal is geschrikt voor voor 20 tot 70 personen

Kosten per dag: €600
Kosten per dagdeel: €350

 

REFTER zaal

Deze zaal bestaat uit 2 zalen met een scheidingswand. Je kunt beide zalen apart huren of één van de twee. Wanneer je de zalen combineerd wordt dit onze grootste zaal met een ruimte voor 100 man. Dit ligt natuurlijk aan de opstelling die gewenst is.

De kleine zaal (10-20 pax) kost per dag: €250 en per dagdeel: €150
De grote zaal (50-80 pax) kost per dag: €375 en per dagdeel: €275

Beide zalen:
Kosten per dag: €600
Kosten per dagdeel: €400

Retraite ZAAL

De Retraite zaal heeft een mooi uitzicht over de kruidentuin en ligt tegenover onze tuinzaal. Er is ruimte voor 15-30 personen.

Kosten per dag: €500
Kosten per dagdeel: €300

SCALA zaal

Aan het Noorden van het oude klooster zit de refter zaal. In deze ruimte is er plaats voor 10-15 personen.

Kosten per dag: €300
Kosten per dagdeel: €200

kom GENIETen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom een keer langs om de mogelijkheden te bespreken.

Graag ontvangen we zo uitgebreid mogelijk je wensen. Zoals de voorkeursdatum en welke zaal jullie het liefst willen huren en wat je hierbij graag zou willen gebruiken. Wij verzorgen graag jullie lunch of dinner maar het is ook geen enkel probleem wanneer je je eigen drinken en/ of eten mee wilt nemen. Graag vernemen we met hoeveel personen je zou willen komen en afhankelijk van het doel van uw bijeenkomst kun je de zaal anders indelen. Van theateropstelling voor een presentatie, tot blok opstelling voor een ronde tafel gesprek.

We helpen je graag met het kiezen van de juiste opstelling en de juiste zaal om het maximale rendement uit je bijeenkomst te halen. Vertel ons je doel en globale programma en je ontvangt een vrijblijvend voorstel op maat.

2 + 6 =